Bekijk hier enkele van onze referenties & zwembadprojecten

Geen zwembadproject is te groot of te klein voor ons. Hieronder tref je enkele zwembadprojecten van ons aan waarmee je ideeën kunt opdoen en ziet wat voor zwembaden wij zoal bouwen.

Inbouwzwembaden: Werkelijk niets is onmogelijk.

Of je nu wilt dat wij jouw bouwkundige inbouwzwembad diep in een kelder bouwen of juist op een heuvel in je tuin. Voor APP A Perfect Pool is geen enkel zwembad project onmogelijk of te hoog gegrepen. Maar met net zoveel plezier en enthousiasme werken onze zwembadbouwers aan kleinere inbouwzwembaden of springen ze bij wanneer een doe-het-zelf-project tijdelijk even lijkt vast te lopen.

Opbouwzwembaden: Stuk-voor-stuk technische hoogstandjes.

Wij bouwen jouw opbouwzwembad daar waar jij hem wilt hebben. In de tuin, op moeilijk bereikbare plekken, op juist op een openbare plaats. Want voor APP A Perfect Pool is maar één ding écht belangrijk en dat is dat jouw droomzwembad werkelijkheid wordt. En als we daar hemel en aarde voor moeten bewegen, dan bewegen we hemel en aarde.

Half opgebouwde zwembaden: Hoogwaardig maatwerk als standaard.

Alle half opgebouwde zwembaden die APP A Perfect Pool bouwt zijn stuk-voor-stuk unieke maatwerkprojecten. Geen project is hetzelfde en allemaal hebben ze hun eigen specifieke uitdagingen. Soms groot en soms klein. Maar één ding hebben ze allemaal gemeen: Elk zwembad heeft APP’s hoogwaardige kwaliteit als een absolute standaard.

Waarom kiezen voor APP?

  • Grote showroom met demo-opstellingen

  • Van advies tot en met montage onder een dak

  • Eigen service monteurs in Nederland & België