Zwembadfolie en folielassen

Zwembadfolie bepaalt de uitstraling van jouw bad. Belangrijk dus dat je hier direct een juiste keuze maakt. Op deze pagina lees je alle belangrijke zaken om rekening mee te houden. Ook vertellen we je hoe je gegarandeerd van een perfect strak eindresultaat geniet.

Inhoudsopgave

Sam Vranckx
Sam Vranckx
2. December, 2022.
Fantastische nazorg. Zelfs opgebeld omdat ze niet zeker waren dat ik het juiste onderdeel gevraagd had van mijn zwembadpomp.
Jacques Slabbers
Jacques Slabbers
23. November, 2022.
Zeer klantvriendelijke, behulpzame en coulante organisatie. Geen enkel probleem om een door mij foutief bestelde printplaat om te ruilen. Prima ondersteuning van Mandy bij het oplossen van dit technisch probleem. Toppertje!
Yoesef Smits
Yoesef Smits
9. November, 2022.
Fantastische klantvriendelijkheid en snelle service, gewoon telefonisch bereikbaar en zeer vakkundig.
Irene Bijsterveld
Irene Bijsterveld
2. November, 2022.
Perfect advies. Perfecte producten. Perfecte medewerkers. Perfecte service. Wij zijn heel blij met dit bedrijf.
Herry Kleyn van Willigen
Herry Kleyn van Willigen
24. Oktober, 2022.
Ik doe alle werkzaamheden aan ons zwembad zelf maar heb daarvoor natuurlijk wel de juiste spullen en belangrijk, advies nodig. Bij APP zijn het experts die ook de tijd nemen om goede uitleg te geven en flexibel om te gaan met de levering van de juiste spullen. Ik heb net een CL/ PH automaat + aanbevolen extra's aangeschaft. Weer klopte alles perfect!
Margo Huijps
Margo Huijps
20. Oktober, 2022.
Perfecte service, wij zijn zeer tevreden.👍👍
davidt takarindingan
davidt takarindingan
19. September, 2022.
Goede bediening en vooral meedenkend verkoper
arjan Te Wieske
arjan Te Wieske
14. September, 2022.
Fijn bedrijf! Goed bereikbaar per telefoon en mail. De showroom ligt dicht bij de snelweg en is makkelijk aan te rijden. Vriendelijke en behulpzaam personeel. Scherpe prijzen en goede aftersales

Hulp nodig?

Neem dan contact met ons op

Zwembadfolie is het meest bepalende onderdeel van jouw zwembad

Zwembadfolie is een onmisbaar onderdeel van jouw zwembad. Zwembadfolie zorgt er namelijk voor dat je zwembad volledig waterdicht wordt, is en blijft. Maar wist je ook dat de kleur van de zwembadfolie de sfeer en het aanzicht bepaald? Ook zijn er wezenlijke kwaliteitsverschillen tussen de verschillende typen zwembadfolie. De juiste keuze hier bepaalt de levensduur. En om het allemaal nog complexer te maken, zijn niet alle folies geschikt voor elk type zwembad. Hoog tijd om dit onderwerp eens van A tot Z door te nemen zodat jij alle benodigde informatie hebt om de juiste keuze te maken.  

Wat is zwembadfolie?

Er zijn een paar manieren om de binnenkant van een bouwkundig zwembad waterdicht te maken. Dat kan door:

 • Jouw zwembad van waterdicht beton maken

 • Jouw zwembad betegelen

 • Jouw zwembad verven met speciale zwembadverf

 • Jouw zwembad polyesteren

 • Of jouw zwembad voorzien van een PVC-zwembadfolie

Deze laatste optie – zwembaden voorzien van een PVC-zwembadfolie – is in de Benelux voor 99% van de gevallen dé manier om zwembaden waterdicht te maken.

PVC zwembadfolie

PVC zwembadfolie wordt in de volksmond ook wel zwembadliner of zwembadfolie genoemd. Maar zijn zwembadfolie en zwembadliner andere woorden voor hetzelfde product? Het enige goede antwoord hierop is een volmondig NEE. Maar toch worden ze vaak door elkaar gebruikt. Logisch ook want:

 • Beide maken jouw zwembad waterdicht

 • Beide geven jouw zwembad de gewenste sfeer

Kort gezegd is het verschil dat zwembadfolie de kwalitatievere en strakkere optie is die door een ervaren folielasser op locatie gemonteerd wordt. Een zwembadliner is een kant-en-klare op maat gemaakte waterdichte zak die je in je zwembad hangt.

APP is jouw partner in zwembadfolie lassen, vervangen en repareren.

Bel ons gewoon even op wanneer je graag met een van onze specialisten spreekt over jouw zwembadfolie. Want het team van APP staat altijd voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. En om samen jouw specifieke wensen en behoeften te ontdekken.

Hoe wordt zwembadfolie gemonteerd?

Zwembadfolie wordt geleverd op rol. Een professionele folielasser last de zwembadfolie vanaf de rol direct in je zwembad.

APP Zwembadfolie lassers zorgen voor een perfect eindresultaat

Een zwembadfolie lasser kun je het best vergelijken met een dakbedekker. Wanneer A Perfect Pool – APP bij jouw zwembad de folie komt lassen, komen onze folielassers met rollen zwembadfolie op de schouder bij jou de tuin inlopen. Vakkundig wordt dan door deze specialisten jouw nieuwe zwembadfolie aangebracht.

Folie zwembad aanleggen is altijd maatwerk

Zwembadfolie lassen is dus altijd maatwerk. Er zitten dan ook geen beperkingen aan de maatvoeringen van het bad. Met evenveel enthousiasme werken onze folie lassers aan een peuterbadje van 3 x 2 x 1,0 diep en complete campingbaden van 25 x 15 x 1,50 meter. En in beide gevallen kun je reken op een perfect strak eindresultaat.

Wat is dan het verschil met zwembadliner?

Zwembadliner is simpel gezegd een grote waterdichte zak. Een zwembadliner komt dus niet op rol, maar wordt op maat gemaakt in de fabriek en kant-en-klaar geleverd. Bij het plaatsen van een zwembadliner hoeft er dan ook geen folielasser ingeschakeld te worden. Zwembadliners worden namelijk zo geleverd dat je ze direct en zelfstandig in je zwembad kunt hangen.

Zwembadliner is op maat gemaakt zwembadfolie

Zwembadfolie is dus de kwalitatieve maatwerk oplossing. En zwembadliner is de kant-en-klare zwembadfolie budget-oplossing die op maat gemaakt wordt in de fabriek. Heeft een zwembadliner je voorkeur? Hiervoor dien je:

 • De exacte maten van je zwembad door te geven

 • De door jou gewenste kleur te kiezen

 • Het type ophanging van de liner aan de zwembadwand

Zwembadliner is een stuk minder strak dan folielassen

Het is natuurlijk belangrijk dat jouw zwembadliner precies past. Maar zo’n strak resultaat als met zwembadfolie behaal je nooit met liner. Maar om de vouwen minimaal te laten zijn wordt de liner exact geproduceerd volgens de door jouw opgegeven specificaties.

Levertijd zwembadliner

Kies je voor een zwembadliner houd dan wel rekening met enkele weken levertijd. Levertijd die in het hoogseizoen zelfs op kan lopen tot maar liefst 8 weken. Heb je zelf een bad gemetseld in welke maat dan ook kan hier dus altijd een zwembadliner voor gemaakt worden. Wanneer je geen problemen hebt met de levertijden zijn er diverse fabrieken in Europa en daarbuiten waar deze zwembadliners gemaakt worden. Op de pagina zwembadliner lees je meer over de verschillende mogelijkheden.

Soorten zwembadfolie

Als zwembadspecialist hebben wij bij het kiezen voor zwembadfolie de keuze uit alle bestaande merken. De bekendste merken zwembadfolie zijn Alkorplan (Renolit) en Elbe. Deze zijn kwalitatief vergelijkbaar, maar toch zijn er altijd kleine verschillen.

Waarom kiezen voor Alkorplan of Elbe zwembadfolie?

Wij worden dan ook met grote regelmaat benaderd door fabrikanten met de vraag om over te stappen naar hun folie. Maar omdat wij zwembadfolie als een van de belangrijkste onderdelen van jouw zwembad zien, geven wij bij A Perfect Pool – APP de voorkeur aan Alkorplan en Elbe. De keuze voor een van deze twee merken wordt dus niet bepaald door de kwaliteitsverschillen, maar door de kleuren, het design of de unieke folie-eigenschappen.

Zwembadfolie op rol

Zwembadfolie heeft een dikte tussen de 0,25 mm en 2,0 mm.

Zwembadliner is 0,25 mm tot 0,80 mm dik en gewapende zwembadfolie 1,2 mm tot 2,0 mm dik.

Na een gedegen advies kiezen de meeste klanten voor 1,5 mm dikke zwembadfolie op rol. Of je kiest voor gewapende zwembadfolie of voor ongewapende zwembadfolie is aan jou. Maar om ervoor te zorgen dat je onderbouwd je juiste keuze maakt; dit is het verschil:

Gewapende zwembadfolie

Gewapende zwembadfolie is een stuk sterker dan ongewapende zwembadfolie. Dit komt omdat de gewapende variant verstrekt is met polyester. Hierdoor is de zwembadfolie van Alkorplan een heel stuk duurzamer dan ongewapende / standaard zwembadfolie en daardoor ook iets duurder in aanschaf. Gewapende zwembadfolie voordelen en nadelen:

 • Gewapende zwembadfolie is dikker

 • Gewapende zwembadfolie heeft een langere levensduur

 • Gewapende zwembadfolie is UV-bestendig

 • Gewapende zwembadfolie verkleurt minder snel

 • Gewapende zwembadfolie heeft minder kans op scheuren

 • Gewapende zwembadfolie heeft minder kans op krassen

 • Gewapende zwembadfolie heeft minder kans op vlekken

 • Gewapende zwembadfolie is duurder

Bij A Perfect Pool – APP adviseren wij onze klanten altijd gewapende zwembadfolie.

Ongewapende zwembadfolie

Ongewapende zwembadfolie is een stuk dunner en dus ook aanzienlijk minder sterk dan gewapende zwembadfolie. Ongewapende zwembadfolie voordelen en nadelen:

 • Ongewapende zwembadfolie is voordeliger in aanschaf

 • Ongewapende zwembadfolie is niet versterkt met polyester

 • Ongewapende zwembadfolie heeft een kortere levensduur

 • Ongewapende zwembadfolie scheurt en krast makkelijker

 • Ongewapende zwembadfolie verkleurt en vlekt makkelijker

Overweeg je ongewapende zwembadfolie?

Ga dan eens met een van onze zwembadspecialisten in gesprek. Want het team van A Perfect Pool – APP staat altijd voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. En om je vrijblijvend te adviseren zodat je zeker weet dat je alle denkbare informatie hebt om de juiste zwembadfolie te kiezen passend bij jouw situatie.

Kant en klare zwembadfolie

Leveranciers van houten baden en staalwandbaden produceren hun baden in slechts enkele maten. Heb je dus een houten zwembad of een zwembad met staalwand is de kans groot dat daarvoor op kortere termijn een liner te verkrijgen is. Dit omdat de fabriek altijd een voorraad aan baden en liners op de plank heeft liggen. Op de pagina zwembadliner lees je meer over de verschillende mogelijkheden.

Vloeibare zwembadfolie

Waar vroeger folielassen niet mogelijk was door complexe vormen of door geplaatste inbouwdelen werd vloeibare liner gebruikt. Vloeibare liner is een hoogwaardig vloeibaar membraan, gebaseerd op een enkelvoudig component polyurethaan. De hoge elasticiteit tot wel 400% zouden scheuren en barsten eenvoudig voorkomen.

De vloeibare liner zou ideaal zijn voor het waterdicht maken van vijvers, zwemvijvers, zwembaden, watertanks, kanalen, terrassen, balkons en baden.

Maar een juiste verwerking van vloeibare liner is essentieel voor het behalen van het beoogde eindresultaat. Waar je precies rekening mee moet houden is sterk afhankelijk van het merk vloeibare liner. Maar de opsomming hieronder geeft je een idee waar je aan moet denken:

 • Sneldrogend, zelfs bij lage temperaturen

 • Droogtijd in de winter 12 tot 24 uur

 • Droogtijd in de zomer 4 tot 6 uur

 • Hecht niet op PE/PP

 • In 3 tot 4 lagen aanbrengen om juiste membraandikte te verkrijgen

 • Verbruik rond 2 kilogram per vierkante meter

 • Specifieke primer als ondergrond aanbevolen

Overweeg je vloeibare zwembadfolie?

Ben je van mening dat vloeibare liner ideaal is voor jouw situatie? In onze optiek zijn er in veel gevallen andere oplossingen met een betere prijs/kwaliteit verhouding en eindresultaat. Ga eens vrijblijvend in gesprek met een van onze zwembadspecialisten. Want het team van A Perfect Pool – APP staat altijd voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. En om je vrijblijvend te adviseren zodat je zeker weet dat je alle denkbare informatie hebt om de juiste keuze te maken passend bij jouw situatie.

Verschillende kleuren zwembadfolie?

Aangezien de kleurkeus heel bepalend is voor de gehele uitstraling van je bad is dit heel erg persoonlijk. Maar gelukkig zijn er weinig beperkingen als het gaat om kleur voor je zwembadfolie. De echte uitdaging zit hem in het kiezen van het motief en/of patroon. Door de jaren heen hebben wij haast elke kleur, motief en patroon al tientallen keren gelast. Twijfel je daarom of word je overdondert door de vele mogelijkheden, ga dan vrijblijvend met een van onze zwembadspecialisten in gesprek. In de showroom kun je de verschillende zwembadfolies zien en voelen. En wil je dan aansluitend weten hoe dit eruit ziet in een zwembad pakken we er de foto’s bij van klanten die eerder dezelfde keuze hebben gemaakt. Dus voorkom teleurstellingen en kom eens vrijblijvend langs in onze showroom.

Alkorplan 2000 serie

Alkorplan 2000 zwembadfolie is gemaakt van hoogwaardige membranen en gecoat met een lak die een grote UV-stabiliteit, weerstand tegen veroudering en verwering geeft. Alkorplan 2000 serie is antibacterieel waardoor het een lange levensduur geeft en is verkrijgbaar in 7 verschillende effen kleuren. Is de Alkorplan 2000 zwembadfolie precies wat je zoek, maken wij graag een vrijblijvende offerte voor je.

Alkorplan 3000 serie

Alkorplan 3000 zwembadfolie is de bedrukte folie van dit top merk. Qua kwaliteit is deze folie gelijk aan de Alkorplan 2000 folie. Als toevoeging heeft deze folieserie eigentijdse ontwerpen die jouw zwembad direct een stijlvolle uitstraling geven. Past de Alkorplan 3000 zwembadfolie bij jouw ideeën over jouw ideale zwembad? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je.

Alkorplan Xtreme serie

De Extreme serie is de serie van Alkorplan waarbij de kleuren door de jaren heen zo goed als nieuw blijven. Ideaal dus voor iedereen die alleen maar wil genieten van het zwembad en zich niet te druk wil maken over onderhoud. Alkorplan Xtreme serie komt met de volgende garanties:

 • 15 jaar garantie op waterdichtheid

 • 5 jaar garantie op kleurvastheid

 • 5 jaar garantie tegen vlekken

Hebben het onderhoudsgemak en de garanties van de Alkorplan Xtreme zwembadfolie jouw voorkeur, dan maken wij graag een vrijblijvende offerte voor je.

Alkorplan Touch serie

De Alkorplan Touch serie is momenteel onze meest verkochte zwembadfolie. Al vele tientallen zwembaden hebben we bekleed met een van de onderstaande folies. De Alkorplan Touch serie zwembadfolie heeft een van reliëf en voelt daardoor niet glad aan. Het is zelfs een beetje ‘anti-slip’. Passen de product eigenschappen van de Alkorplan Touch serie bij jouw wensen voor jouw nieuwe zwembadfolie? Dan maken wij graag een vrijblijvende offerte voor je.

Alkorplan Ceramics serie

De Alkorplan Ceramics serie heeft de uitstraling van de oude tempels van het klassieke Griekenland maar alle voordelen die je van een moderne zwembadfolie mag verwachten. Alkorplan Ceramics serie komt met 10 jaar gegarandeerde waterdichtheid. Doordat dit een folie is met een reliëf erin is deze folie dikker dan de traditionele zwembadfolies. Is de Alkorplan Ceramics dé uitstraling die je zoekt voor jouw zwembad? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je.

Alkorplan Vogue serie

De Alkorplan Vogue serie heeft een mooi gamma van versterkte membranen. Deze zwembadfolie is ontstaan vanuit het idee om een zwembad om te toveren tot een waar design-object. Dit zijn dan ook zeer fraaie folies welke niet zullen misstaan. Denk je dat de Alkorplan Vogue zwembadfolie is wat je zoekt? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je.

Denk je dat de Alkorplan Vogue zwembadfolie precies is wat je zoekt? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je.

Elbe Classic serie

De Elbe Classic serie is geschikt voor zowel binnen- als buitenzwembaden. Deze zwembadfolie heeft een grote treksterkte en de hoge kwaliteit garandeert vele jaren zorgeloos zwemplezier. De gehele Elbe Classic serie bestaat uit gecertificeerde zwembadfolies, zijn antibacterieel en 100% waterdicht. Deze SBG zwembadfolie voldoet aan de hoogste eisen van de Duitse gezondheidsautoriteiten. En om het allemaal nog mooier te maken kunnen de APP-folielassers deze hoogwaardige zwembadfolie op nagenoeg elke ondergrond lassen. Bekijk alle specificaties van de Elbe Classic serie.

Elbe Supra serie

De Elbe Supra serie zwembadfolie is vergelijkbaar met de Elbe Classic serie. Maar wat deze folie anders maakt is de acryl coating. Hierdoor biedt deze zwembadfolie extra bescherming tegen verkleuring en bij normaal gebruik 15 jaar garantie op de waterdichtheid. Daar bovenop zorgt de coating ook nog eens voor een vuilafstotende werking. Bekijk alle specificaties van de Elbe Supra Serie.

Elbe Elite serie

De Elbe Elite serie zwembadfolie komt met een scala aan unieke productkenmerken. Zo is deze zwembadfolie tot wel 300% beter bestand tegen vlekken dan folies van concurrerende merken. Zo verwijder je waterlijnvlekken in een handomdraai. Door het unieke membraam is deze Elbe zwembadfolie o.a. antibacterieel, UV-bestendig en bestand tegen sterke chemicaliën. Kies je voor een folie uit de Elbe Elite serie kies je voor de meeste veilige – en onderhoudsvrije zwembadfolie. Bekijk alle specificaties van de Elbe Elite Serie en de brochure van Elbe Elite folie.

Elbe Pearl serie

De Elbe Pearl serie zwembadfolie heeft een verbazingwekkend realistisch parelmoer effect als meest opvallend productkenmerk. In het licht ontstaat er een werkelijk fantastisch en schitterend kleureneffect. Maar dat is zeker niet alles. Net als de andere Elbe zwembadfolies is ook de Elbe Pearl serie een hoogwaardige folie die zich gemakkelijk laat reinigen en UV-bestendig. Bekijk alle specificaties van de Elbe Pearl Serie.

Elbe Island Dreams serie

De Elbe Island Dreams serie heeft net als de Pearl serie een unieke look. Met de Island Dreams serie probeert Elbe een mooi strand op een zonnig eiland na te bootsen. En met succes! De zand-look van deze luxe zwembadfolie geeft jouw zwembad een rustgevend en prachtig uiterlijk. Standaard geeft Elbe een anti-slip oppervlak niveau C mee aan deze wederom unieke zwembadfolie. Bekijk alle specificaties van de Elbe Island Dreams serie en de brochure van Elbe Island Dreams folie.

Elbe Royal serie

De Elbe Royal serie zwembadfolie kenmerkt zich door de luxe uitstraling. Het stijlvolle en prachtige 3D-marmeroppervlak ontwerp wordt gegarandeerd dé eye catcher voor jouw zwembad. Maar naast het koninklijke gevoel wat je met deze folie creëert zijn ook de hoogwaardige producteigenschappen van deze Elbe zwembadfolie noemenswaardig. Bekijk hier de Elbe Royal brochure.

Zwembadfolie vervangen, repareren en onderhouden

Uiteraard moet je zwembadfolie periodiek onderhouden worden. Maar hoe goed en zorgvuldig je dit ook doet, er komt een tijd dat je zwembadfolie gerepareerd of zelfs vervangen moet worden.

Zwembadfolie vervangen zelf doen of laten doen?

Omdat wij de zwembadfolie als een van de belangrijkste onderdelen van jouw zwembad zien, gebruiken wij zoals eerder gezegd het allerliefst Alkorplan of Elbe wanneer wij zwembadfolie vervangen. Inmiddels heeft APP A Perfect Pool al meer dan 1000 zwembaden voorzien van nieuwe folie dus we weten inmiddels wel dat op een nette manier zwembadfolie monteren echt werk voor een ervaren folielasser is.

Zelf zwembadfolie lassen

Er zijn best veel handige mensen die zelf -of met hulp van wat vrienden- een heel zwembad bouwen. Ze graven het gat, storten een betonvloer, metselen het bad op en sluiten alle buizen en slangen aan inclusief de technische ruimte met pomp en filter.

Maar door de jaren heen zijn we maar weinig klanten tegengekomen die zelf hun zwembadfolie lassen of de bestaande zwembadfolie vervangen voor nieuwe. Omdat dit echt vakmanschap vereist besteden zij dit graag uit aan de ervaren zwembadfolie lassers van A Perfect Pool – APP.

Zwembadfolie zelf plaatsen wordt dus zelden gedaan door een klant. Dit is echt specialistisch werk wat je zelf niet zo één-twee-drie zonder ervaring goed voor elkaar krijgt.

Zwembadfolie zelf lassen benodigdheden

Wil jij het toch zelf proberen? Ga dan goed voorbereid te werk. In onze webshop vind je alle producten die je nodig hebt om deze klus te klaren.

Deze producten heb je nodig wanneer je zelf zwembadfolie wilt lassen:

Zwembadfolie repareren

Mocht je een gat hebben in een zwembad met gelaste folie en dit bad is niet ouder dan 5 jaar? Dan is het vaak mogelijk dat wij met onze lasapparaten er ter plaatse een nieuwe lap zwembadfolie overheen lassen. Het is uiteraard wel iets minder fraai dan het gehele bad voorzien van nieuwe zwembadfolie, maar wel duizenden euro’s goedkoper. De gehele zwembadfolie vervangen is eigenlijk alleen nodig wanneer de folie echt verouderd is.

Zwembadfolie onderwater reparatieset

Het kan dus altijd gebeuren dat je bad lek raakt. Maar is er een lek doordat er iets scherps in het bad is gevallen of doordat de kat zijn nagels erin heeft gezet? In zulke gevallen is heel de zwembadfolie vervangen vaak niet nodig. Zelf je zwembadfolie repareren met een reparatiekit is in zo’n geval een goede eerste optie.

Via onze webwinkel koop je een reparatiekit genaamd Tear-Aid die in 90% van de gevallen goed werkt bij een klein gaatje of scheurtje. Voor het bedrag hoef je het niet te laten en is het het proberen waard. Wel even de ondergrond goed ontvetten en droog maken en dan deze ‘stikker’ erop plakken.

Zwembadfolie reinigen met onderhoudsproducten

Een liner gaat gemiddeld zo’n 10 tot 15 jaar mee. Maar met de juiste zorg en aandacht verleng je de levensduur aanzienlijk. Wil je je zwembadfolie periodiek reinigen? Voor het onderhoud van de Alkorplan folies heeft de fabriek een onderhoudsplan opgesteld. Via deze link kunt je dit bestand downloaden en lees je precies hoe je jouw zwembadfolie schoonmaakt.

APP EXPERT TIP: Zwembadfolie lassen of vervangen

Een zwembadfolie monteren is geen eenvoudige taak. Met enige regelmaat bellen zwembadeigenaren ons op bij wie de folie niet goed gelast is. Goed bedoelde hulp van een kennis of overschatten van eigen kunnen, leiden dan tot onnodig hoge kosten. Het lijkt een voudige klus, maar het tegendeel is waar. Laat de folie daarom ook altijd door ervaren folielassers monteren. De folielassers van A Perfect Pool – APP zijn stuk voor stuk ervaren vakmannen. Laat je deze klus dus door hen uitvoeren ben je verzekerd van een kwalitatief en een strak eindresultaat. Menige mislukte baden hebben wij al moeten herstellen door foute montage, waarbij jij als klant uiteindelijk een financiele strop oploopt. Dé APP-tip voor jou: Zorg ervoor dat jou dit niet overkomt.

FAQ

Wat kost zwembadfolie?

Elke kleur zwembadfolie heeft zo zijn eigen prijs. Via onze webwinkel kan je al bovenstaande folies dan ook terugvinden.

Wat kost zwembadfolie vervangen?

Wat de kosten zijn voor zwembadfolie te vervangen is zo niet aan te geven. Zoals je hierboven hebt gelezen zijn er bijzonder veel keuzes aan zwembadfolie, allen met hun eigen prijscategorie. Daarnaast is er meer folie nodig voor een bad van 4 x 8 meter vergeleken met een bad van 3 x 6 meter. Vraag daarom altijd een offerte bij ons op voor de juiste prijs.

Wat kost zwembadfolie lassen?

Wat de kosten zijn voor zwembadfolie lassen is zo niet aan te geven. Zoals je hierboven hebt gelezen zijn er bijzonder veel keuzes aan zwembadfolie, allen met hun eigen prijscategorie. Daarnaast is er meer folie nodig voor een bad van 4 x 8 meter vergeleken met een bad van 3 x 6 meter. Vraag daarom altijd een offerte bij ons op voor de juiste prijs.

APP is jouw partner in zwembadfolie lassen, vervangen en repareren.

Bel ons gewoon even op wanneer je graag met een van onze specialisten spreekt over jouw zwembadfolie. Want het team van APP staat altijd voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. En om samen jouw specifieke zwembadfolie-wensen en behoeften te ontdekken.

Waarom kiezen voor APP?

 • Grote showroom met demo-opstellingen

 • Van advies tot en met montage onder een dak

 • Eigen service monteurs in Nederland & België

Vrijblijvende offerte?