Dolphin E10 is de meest revolutionaire bodemreiniger van dit moment

Ben je op zoek naar een zwembadrobot die licht in gewicht, krachtig en ook nog eens energiezuinig is? Zoek dan niet verder. De Dolphin E10 bezit alle eigenschappen waarvan iedere zwembadbezitter droomt. 
 

 • Clever Clean navigatie

 • Lichtgewicht

 • Bodem

 • PVC-borstel

We stellen je voor aan de snelle en krachtige Dolphin E10

Dolphin is en blijft een populair merk in de wereld van het zwembadonderhoud, en met de Dolphin E10 doen ze daar nog een schepje bovenop. Deze kleine maar krachtige zwembadrobot is voorzien van een stevige PVC-borstel waarmee hij moeiteloos al het vuil van de bodem van het zwembad haalt en opzuigt. Bovendien is de innovatieve Dolphin E10 een ware gamechanger in het onderhoud van kleinere zwembaden tot 8 meter. Door zijn gewicht van slechts 6,3 kg is de zwembadrobot gemakkelijk uit het water te tillen en te verplaatsen. Daarnaast is de Dolphin E10 eenvoudig en snel te installeren, zodat hij de bodem van jouw zwembad binnen een tijdsbestek van slechts 1,5 uur grondig reinigt.

dolphin e 10 aan de rand van het zwembad
dolphin e10 dolphin zwembadrobot bovenkant filter

Dolphin E10 in de schijnwerpers

Wanneer je de Dolphin E10 voor het eerst ziet, merk je al snel dat de zwembadrobot compacter is vergeleken met andere zwembadrobots. Maar, laat je niet misleiden door zijn uiterlijk. Want de Dolphin E10 is met zijn grondige reiniging en krachtige prestaties een ware concurrent voor alle zwembadrobots. Om erachter te komen of deze zwembadrobot ook de perfecte schoonmaakpartner is voor jou, doorlopen we op deze pagina alle eigenschappen die de Dolphin E10 bezit.

dolphin e10 zwembadrobot onderwater op de bodem
maytronics dolphin e10 review zwembadrobot in het zwembad bovenaanzicht

Belangrijke specificaties van de Dolphin E10 

Je eerste kennismaking met de Dolphin E10 is inmiddels een feit. Maar deze zwembadrobot bezit nog veel meer kwaliteiten waarvan je versteld zal staan. Daarom laten we hieronder de technische – en andere specificaties van deze kleine grootse schoonmaak-gigant zien. 

TECHNISCHE SPECIFICATIES

FILTERSPECIFICATIES

BEDIENINGSSPECIFICATIES

BEVEILIGINSSSPECIFICATIES

EXTRA INFORMATIE VAN EEN ZWEMBADROBOT-SPECIALIST VAN APP

Sommige kenmerken verdienen een extra benoeming. Hieronder lees je wat wij bijzonder vinden aan de Dolphin E10. Heb je aan de hand van bovenstaande specificaties nog vragen? Neem dan gewoon even contact op met één van de zwembadrobot-specialisten van A Perfect Pool – APP. Wij helpen je graag bij het maken van de perfecte keuze.

 • De Dolphin E10 is uitgerust met een TPS-systeem, deze software voorkomt het opkrullen van de kabel in het zwembad.

 • Met de Active Brush technologie, draait de PVC-bostel 2 keer zo snel als de loopsnelheid van de zwembadrobot. Hiermee komt het vuil makkelijk los van de bodem.

 • De grote filtermand verwijder je eenvoudig via de bovenzijde. Waarna deze schoon te spuiten is.

4 redenen om voor de Dolphin E10 te kiezen:

Zoals je hebt gelezen beschikt de Dolphin E10 over een aantal unieke eigenschappen waardoor jij eigenlijk niet meer om deze gebruiksvriendelijke en wendbare zwembadrobot heen kan. En om het voor jou nog mooier te maken, hieronder meer speciale kenmerken van deze robot zien.

Clever Clean technologie van de Dolphin E10

De Dophin E10 heeft een sterke zuigkracht zodat hij de bodem van je zwembad schoner dan schoon achterlaat. Ook is de zwembadrobot in staat om zowel grof als fijn vuil zonder enige moeite op te zuigen. Daarnaast is hij uitgerust met de ‘Clever Clean’ technologie. Hiermee scant de Dolphin je gehele zwembad om vervolgens alle hoekjes en gaatjes te reinigen. Deze robot slaat dus geen enkel plekje in jouw zwembad over, zodat jij lachend eindeloos baantjes kunt trekken in jouw super schone zwembad. 

dolphin poolstyle e10 zwembadrobot scant het zwembad

Ergonomisch en zo licht als een veertje 

Deze robot staat bekend als een zeer ergonomische zwembadrobot. Met een gewicht van slecht 6,3 kg is de Dolphin E10 een van de lichtere zwembadrobots op de markt. Hierdoor is hij eenvoudig op te tillen en te verplaatsen. Met de ultieme grip is de robot na elke schoonmaakklus gemakkelijk de kant op te tillen om vervolgens het overtollige water eruit te laten lopen. Dus zeg nou zelf, best handig zo’n lichtgewicht als favoriete schoonmaakpartner toch?

dolphin e10 handleiding persoon tilt de zwembadrobot op

Betaalbaar in zijn klasse 

De Dolphin E10 behoort tot de categorie van betaalbare zwembadrobots en is daardoor enorm populair. Maar laat je hierdoor niet misleiden. Dat de Dolphin E10 in een lagere prijsklasse zit betekent niet dat zijn prestaties eronder leiden. Hij oogt in eerste instantie iets minder robuust in vergelijking met de andere duurdere zwembadrobots, maar schijn bedriegt. De Dolphin E10 staat met zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding garant voor een krachtige en grondige schoonmaak van de bodem van jouw zwembad.

dolphin e10 motor borstel verwijdert vuil van de bodem

De Active Brush haalt al het vuil van de bodem

Als kers op de taart is de Dolphin E10 uitgerust met Active Brush technologie. Hiermee draait de PVC-bostel twee keer zo snel als de loopsnelheid van de robot zelf. Hierdoor komt het vuil van de bodem van jouw zwembad moeiteloos los waarna het vliegensvlug wordt opgezogen. Opgeruimd staat netjes!

Al overtuigd dat de Dolphin E10 dé robot is die je zoekt?

Bestel de zwembadrobot dan eenvoudig in onze webshop. Heb je dan nog steeds vragen, geen enkel probleem. Lees dan nog rustig even verder of neem contact op. Dit kan telefonisch of middels het contactformulier. En vergeet niet: Bij APP staan wij altijd klaar om jou te helpen met het maken van de juiste keuze.

vrijstaand demi met dolphin in haar handen

De installatie van de Dolphin E10  

Het mag duidelijk zijn dat de kleine en compacte Dolphin E10 qua reinigingskracht niets onder doet vergeleken met andere zwembadrobots. Maar voordat je gebruik maakt van deze slimme en wendbare robot is het wel noodzaak dat je de Dolphin E10 op de juiste manier installeert. Hieronder de vier eenvoudige stappen die nodig zijn voordat hij zijn schoonmaakkunsten gaat vertonen. 

De zwembadrobot eenvoudig van stroom voorzien

 • Rol de kabel helemaal uit

 • Plaats de transformator op 3 meter afstand, in het midden van de lange zijde van het zwembad

 • Bevestig de drijvende kabel met de transformator en draai hem rechtsom

 • Verbind de transformator met het stopcontact

dolphin e10 review zet de transformator op 3 meter afstand van het zwembad
dolphin e10 kabel bevestigen met transformator

Het gebruik – en bediening van de Dolphin E10 is een makkie

Wanneer de bovenstaande installatie hebt voltooid, is de Dolphin E10 klaar voor de allereerste schoonmaakklus. Maar hoe zet je de Dolphin voor jou aan het werk? Het antwoord daarop is simpel, volg de onderstaande stappen. 

Met de volgende stappen kan de Dolphin aan de slag

 • Plaats de robot in het zwembad

 • Laat de zwembadrobot los zodat hij naar de bodem zinkt, let op dat er geen obstakels in de buurt van de drijvende kabel zijn

 • Druk op de aan-knop op de transformator

 • Vanaf dit punt begint het reinigingsprogramma

 • Dit duurt ongeveer 1,5 uur

Na de reinigingscyclus

 • Schakel de transformator uit en koppel deze los

 • Breng met behulp van de drijvende kabel de Dolphin E10 naar de rand van het zwembad

 • Trek de Dolphin met behulp van het handvat uit het zwembad

 • Zet de robot op de kant van het zwembad en laat het water uitlekken

dolphin e 10 zwembadrobot in en uitschakelen van stroomvoorziening van de zwembadrobot
maytronics dolphin e10 review water uit de robot laten lopen

Onderhoud van de Dolphin E10 is snel en eenvoudig

Nadat de Dolphin E10 de bodem van jouw zwembad brandschoon heeft achtergelaten, is het tijd om de robot uit het water te halen. Na elke schoonmaakbeurt is het belangrijk dat je de robot goed onderhoud, zodat hij optimaal blijft presteren en hij zich als een vis in het water blijft voelen. 

 • Open het filterdeksel 

 • Haal de filterkorf uit de robot

 • Druk de vergrendeling omlaag voor het openen van de bodem 

 • Spuit met een tuinslang de filterkorf schoon

 • Maak de robot droog

dolphin e10 filter zwembadrobot via de bovenzijde eruit halen
dolphin e10 filter schoonmaken
EXTRA INFORMATIE VAN EEN ZWEMBADROBOT-SPECIALIST VAN APP

Zoals je hierboven hebt gelezen is de Dolphin E10 niet alleen een ware schoonmaakheld. Ook de installatie is een koud kunstje, hij is gebruiksvriendelijk en het onderhoud is minimaal. Houd je je aan de onderstaande tips?Dan gaat deze Dolphin jouw nog jarenlang plezier geven.

 • Reinig 1 keer per maand de ultrafijne filterpanelen

 • Bewaar de robot uit de zon en bescherm hem tegen regen en vorst

vrijstaand jeroen dolphin in handen

De Dolphin E10 vergeleken met andere zwembadrobots 

Nu je ruimschoots kennis hebt gemaakt met deze schoonmaakheld, weet je inmiddels dat de Dolphin E10 heel wat in zijn mars heeft. Daarom is er bij A Perfect Pool-APP geen enkele twijfel dat dit een robot is waar jij veel schoonmaakplezier aan gaat beleven. Maar voor het totale plaatje, zetten we toch nog alle belangrijke punten nog één keer op een rijtje.  

Plus en minpunten op een rij:

 • Efficiënte bodemreiniging met “Clever Clean’-technologie 

 • Makkelijk te onderhouden 

 • Lichtgewicht, slechts 6,3 kg

 • Ideaal voor kleinere zwembaden 

 • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

 • Reinigt in slechts 1,5 uur 

 • Kabelgebonden robot

dolphin poolstyle e10 zwembadrobot maytronics op de bodem van het zwembad
dolphin e10 handleiding zwembadrobot helicopterview

Reviews en ervaringen met de Dolphin E10

Voor A Perfect Pool-APP  is het geen verassing wanneer je de Dolphin E10 als je nieuwe ideale schoonmaakpartner kiest. Want wij merken, door de positieve reacties van klanten, dat ze geheel terecht écht onder de indruk zijn van de prestaties van hun Dolphin E10.

Deze zwembadrobot is zijn geld meer dan waard! Bij de opstart van ons zwembad dit jaar, lag de bodem vol zand, bladeren en beestjes. Hij heeft na 1,5 uur het zwembad volledig schoongemaakt!

Op aanraden deze robot gekocht, ik kan niet anders zeggen dat het een super robot is die mijn zwembad in korte tijd weer brandschoon maakt. Voor deze prijs krijg je echt een gebruiksvriendelijke robot die zijn werk ook nog eens goed doet.’

Doet alles wat men van een zwembadrobot mag verwachten. Mijn zwembad ( 7 m bij 3.65m ) is perfect schoon in 1-2 uur. Prijs, kwaliteitverhouding is voortreffelijk voor kleine en middelgrote zwembaden.

Garantie en service en Dolphin’s klantondersteuning

Maytronics is de producent van de Dolphin E10 en staat garant voor de goede werking van haar producten. Maytronics begrijpt ook dat de aankoop van een zwembadrobot een investering is. Daarom zet het bedrijf alles op alles om ervoor te zorgen dat jij tevreden bent en blijft met jouw aankoop. Hieronder lees je een korte samenvatting van de garantievoorwaarden. Wil je zeker weten dat je altijd de meest actuele informatie leest bekijk deze dan op de Maytronics website. 

Fabrieksgarantie op de Dolphin E10

 • Maytronics garandeert een goede werking van haar producten

 • De E10 is conform technische specificaties, vrij van materiaal- of fabricagefouten

 • 2 jaar fabrieksgarantie

Garantievoorwaarden gebruik Dolphin E10

 • Let op: de transformator dient droog opgeslagen te worden. Indien deze in het water terecht komt, vervalt de garantie.

 • Er mogen geen zelf uitgevoerde reparaties plaatsvinden aan de robot. 
   

Veilig Dolphin-producten kopen doe je bij A Perfect Pool – APP

Mocht je onverhoopt problemen ondervinden met de Dolphin E10 dan staan de specialisten van APP altijd voor je klaar. Wij stellen een diagnose en voeren indien je wilt de reparaties uit. 

dolphin-e10-kabel-zwembadrobot zijaanzicht staand op de rand op het zwembad

Conclusie: Is de Dolphin E10 uitgerust met de juiste tools voor jou? 

Wanneer je op zoek bent naar een krachtige bodemreiniger met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, dat is de Dolphin E10 de beste zwembadrobot die je maar kan wensen. 

Deze compacte zwembadrobot is onmisbaar voor iedere zwembadbezitter door de unieke eigenschappen die hij bezit. De Dolphin E10 is uitgerust met de ‘Clever Clean’ technologie waarmee de robot het gehele zwembadoppervlak scant en dus geen enkel plekje in je zwembad overslaat.

Met een reinigingsprogramma van slechts 1,5 uur heb je meer tijd over om te genieten van een schoon en fris zwembad. Bovendien is de Dolphin E10 een lichtgewicht robot. Met slechts 6,3 kg til je de robot na iedere reinigingsbeurt gemakkelijk uit het water. De grote filtermand is eenvoudig via de bovenkant eruit te halen en schoon te maken waardoor het onderhoud van de robot een fluitje van een cent is. 

A Perfect Pool –APP weet uit ervaring dat de Dolphin E10 zeer populair is bij klanten. Dit komt mede door zijn compactheid en krachtige prestaties. En met een fabrieksgarantie van 2 jaar laat de fabrikant zien dat ze achter hun product staan. Dus kies jij voor de kwaliteit, gemak en betrouwbaarheid? Dan kies je voor de Dolphin E10 en geniet je nog jaren van een superschoon zwembad.

Dus wacht niet langer en bestel vandaag nog de Dolphin E10. Laat deze zwembadrobot alle hoeken van je zwembad schoonmaken en deze zal blinken als nooit tevoren.
 

FAQ Dolphin E10

Voor welk zwembad is de Dolphin E10 geschikt? 

De Dolphin E10 is uitermate geschikt voor kleinere bovengrondse zwembaden tot 10×5 meter. 

Kunnen jullie deze robot repareren? 

Wij bij A Perfect Pool-APP zijn een webwinkel en een showroom. Ook beschikken we over een team van eigen monteurs. De meeste storingen en problemen zijn te verhelpen. Mocht dit niet lukken dan schakelen we de fabrikant in. Maar altijd in overleg met jou.

Hoelang duurt het voordat mijn zwembad schoon is? 

De Dolphin E10 heeft een schoonmaakprogramma van 1,5 uur. Hierin wordt de gehele bodem meegenomen. En met de ‘Clever Clean’-technologie, scant de robot het gehele bad en zodat er geen plekje of hoekje overgeslagen wordt

Waarom kiezen voor APP?

 • Grote showroom met demo-opstellingen

 • Van advies tot en met montage onder een dak

 • Eigen service monteurs in Nederland & België

Ik wil meer informatie