Grote of kleine zwembaden? Met APP als partner zwem je dit seizoen nog in jouw droomzwembad.

Sinds 2002 heeft APP al vele honderden zwembaden gebouwd voor klanten in zowel Nederland als in België. Dus droom jij van een groot luxe inbouwzwembad in je tuin? Of juist van een kleine plunge pool? Is jouw droomzwembad nog slechts een spontaan idee, of heb je al een heel uitgewerkt plan? De showroom van APP is de plek om de jouw ideeën en plannen geheel vrijblijvend verder vorm te geven.

Droom jij elke nacht over een zwembad in je tuin?

Bij APP snappen we dat als geen ander. Er is namelijk niets mooier dan na een dag hard werken een duik nemen in je eigen zwembad. Maar kies je dan voor een opbouwzwembad, inbouwzwembad, een gedeeltelijk opgebouwd zwembad of een zwembad dat je elk seizoen opnieuw opbouwt? Gelukkig staan de zwembadspecialisten van APP voor je klaar om al je vragen te beantwoorden zodat ook jouw zwembad-droom dit seizoen nog werkelijkheid wordt.

Bij elk budget realiseert APP een zwembad

Een eigen zwembad in je tuin is voor iedereen weggelegd. Want zowel voor kleine – als voor grote budgetten realiseert APP een mooi en prachtig zwembad. Benieuwd hoe we dat doen? Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden of kom eens vrijblijvend langs in onze showroom.

  Welk inbouwzwembad past het beste bij jouw wensen?

  Het mooie van een inbouwzwembad is de strakke look & feel in combinatie met de oneindige mogelijkheden tot personalisatie. Als je een inbouwzwembad wilt dan kan je dat bouwkundig maken, je kunt er een staalwand bad voor pakken, je kan kiezen uit een polyester zwembad, keramiek zwembad, polypropyleen zwembad en zelfs een houten zwembad. Dus kort gezegd kan bijna alles en zijn er weinig tot geen beperkingen bij inbouwzwembaden. Bijna elk type bad heeft zijn maximale formaat, maar bouwkundig -dus als je gaat opmetselen- zijn er geen beperkingen in afmetingen. Een mooi vertrekpunt voor het nieuwe zwembad in jouw tuin.

  Denk je na over een inbouwzwembad in je huis of tuin? Klik en ontdek alles wat je altijd al wilde weten over dit type zwembaden.

  Benieuwd naar de opbouwbaden die wij voor jou kunnen realiseren?

  Mede door de prijs zijn opzetzwembaden de laatste jaren enorm in trek. Deze baden tref je niet alleen meer in Amerika aan, maar ook in de Benelux worden ze steeds populairder. Of je nu gaat voor een houten of een stalen bad, het assortiment is de laatste jaren flink uitgebreid. Volop keus in afmetingen, vorm (rond, ovaal, vierkant, etc.) en diepte waar je tegenwoordig uit kunt kiezen. Maar ook bouwkundig zijn wij in staat om voor jou een bad volledig of deels boven de grond te realiseren. Bekijk onze projecten onder de kop ‘Referenties’ of informeer naar de mogelijkheden.

  Een opbouwzwembad is eigenlijk altijd een goed idee. Klik en lees het gehele artikel en ook een opbouwzwembad heeft geen geheimen meer voor jou.

  In welk tijdelijk zwembad ga jij deze zomer heerlijk genieten?

  Een tijdelijk zwembad is natuurlijk ook enorm leuk, zeker voor de kinderen. Dit zijn zwembaden die niet geschikt zijn voor de koudere temperaturen dus die zullen elk jaar moeten worden opgebouwd en ook weer worden afgebroken. Voor een opblaasbaar bad van 2,44 meter diameter is dat niet zo erg, maar het is toch een half tot hele dag werk voor een tijdelijk bad op te zetten van bv. 8 x 4 meter. De standaard meegeleverde apparatuur zoals pomp en filter laat vaak te wensen over dus er zit behoorlijk wat onderhoud aan een dergelijk bad. Maar ga je hier consequent / gedisciplineerd mee te werk dan kan dit tijdelijk bad zeker een optie voor jou zijn.

  Vind je het geen probleem om jouw zwembad elk jaar opnieuw op te zetten? Bekijk hier ons volledige aanbod van tijdelijke zwembaden.

  Waarom kiezen voor APP?

  • Grote showroom met demo-opstellingen

  • Van advies tot en met montage onder een dak

  • Eigen service monteurs in Nederland & België