Welkom bij APP, A Perfect Pool Roosendaal

Ben je de trotse eigenaar van een zwembad? Of droom je van een eigen zwembad in de tuin? Bij APP ben je aan het juiste adres om je bestaande zwembadinstallatie te moderniseren, voor de bouw van een compleet nieuw zwembad en alle overige zaken op, in en om jouw zwembad.

Hoe is het begonnen?

Ik heb nooit bewust gekozen voor deze branche, er is bijvoorbeeld ook geen opleiding tot zwembadbouwer. Ik heb een diploma elektrotechniek op zak, dus ik had destijds wel een goed betaalde baan, een hypotheek en twee kleine kinderen. Zomaar stoppen met werken en starten in de zwembaden was mede hierdoor wat lastig.

Ik werkte destijds bij Philips en kon dankbaar gebruik maken van ouderschapsverlof. Hierdoor kon ik per kind een bepaalde periode minder gaan werken. Zo kon ik afbouwen bij Philips en mijn bedrijf verder laten groeien.

Op een bepaald moment was het ouderschapsverlof op, dus verkende ik de mogelijkheden om een sabbatical te nemen. Waar anderen gingen backpacken voor zes maanden, besloot mijn baas mij destijds een ander aanbod te doen. Het liep al even niet zo lekker bij Philips en aangezien de productie naar het buitenland zou verhuizen zei mijn werkgever: “We geven je een paar maandsalarissen mee, als je vertrekt.” Dat was mijn kans, want dankzij dit zakcentje kon ik de zwembaden business opzetten.

Het avontuur van APP is nietsvermoedend begonnen met de aankoop van een woning met een zwembad in de tuin. Dit zwembad was alleen zo groen als gras. Ik kon de vorige bewoners niet vragen om de oplossing, vanwege hun privésituatie.Het was de tijd van de Gouden Gids, dus ik heb dat boek erbij gepakt en zag dat er in de binnenstad een zwembad gerelateerd bedrijf zat. Ik stap in de auto, rijd er naartoe en eenmaal daar aangekomen, zie ik ‘faillissement’ op het raam staan. Aan weerszijden zaten geen bedrijven die mij verder konden helpen, dus ik ben direct verder gaan zoeken. Ik heb een volgend bedrijf gebeld, maar die ondernemer was telefonisch onbereikbaar. Het derde bedrijf dat ik belde was kortaf en toen besefte ik dat er wel wat verbeterd kon worden in deze regio

Mijn vrouw keek ‘s avonds graag televisie en dat interesseerde mij minder, dus ik besloot een webwinkel op te richten in zwembaden. En zo is het uit de hand gelopen en zijn we na de nodige verhuizingen gekomen tot de panden die we nu hebben.
Uiteraard heb ik hiervoor nog wel een lieve vrouw getroffen die dit door dik en dun steunt anders was dit alles ook niet mogelijk geweest.

Ing. Colin de Both – eigenaar van APP – A Perfect Pool

Samen met de aannemer een binnenzwembad ingraven

APP Nederland B.V. heeft zich in 2002 gevestigd en is door de jaren heen uitgegroeid tot dé specialist in zwembaden, sauna’s en spa’s. We werken met name in Nederland en België, maar ook klussen buiten de Benelux gaan we niet uit de weg.
 
Onze service gaat verder dan enkel het juiste product, want we kunnen ook installeren. We hebben een team aan vakbekwame monteurs, die jou graag helpen om je wensen te realiseren.

Mensen kiezen voor APP om de volgende redenen:

  • De prijs kwaliteitsverhouding

  • Meer dan 20 jaar ervaring met ons bedrijf en gezamenlijk al meer dan 80 jaar ervaring

  • We kennen alle wegen, alle leveranciers en niets is ons onbekend

  • Bij APP durven we alles aan

  • We hebben onze eigen monteurs in dienst

  • Schakelen snel

  • Hebben een uitstekende klantenservice

Kom eens bij ons langs

Denk je na over een zwembad in de tuin. Hoe groot of klein je plannen ook zijn, wij heten je graag welkom in onze showroom in Roosendaal.

Van plastic opzetbadje tot bouwkundig inbouwzwembad

Een zwembad is voor iedereen bereikbaar; we hebben dan ook voor ieder budget een passend aanbod. We hebben klanten die gewoon een blauw Intex opzetbadje in de tuin willen voor de kinderen, maar ook BN’ers en Quote 500 referenties als klant met bouwkundige baden van 12 x 6 meter. Daarbij bouwen we zwembaden voor campings, hotels en vakantieparken. Kortom: we zitten overal! Kom absoluut eens een kijkje nemen in onze showroom in Roosendaal. Maak direct een afspraak.

2002


2002

September
Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als eenmanszaak. Gestart vanuit huis met een kantoor en een klein magazijn.

2007

2007

Februari
Verhuisd naar pand in de Spoorstraat te Roosendaal.

2008

2008

Februari
1e Personeelslid in dienst voor administratieve- en magazijnondersteuning.

Juli
APP verhuisd naar een pand aan Argon te Oud-Gastel.

2009

2009

April
APP start we met eigen technische dienst en we nemen de 1e monteur in dienst.

2010

2010

September
Uitbreiding met een 2e aansluitend pand aan de Argon te Oud-Gastel. Deze verdubbeling van de ruimte geeft mogelijkheden tot groei.

2011

2011

Januari
Wegens groei is de rechtsvorm van eenmanszaak veranderd naar v.o.f. Naast Colin de Both is nu ook Petra de Both officieel medevennoot.

2012

2012

September
Uitbreiding met een 3e pand op Argon. Deze 50% extra ruimte geven nog meer mogelijkheden tot groei.

2014

2014

Maart
APP heeft de mijlpaal van 10 personeelsleden bereikt.

Augustus
APP verhuisd, aangezien het niet functioneel is om 3 panden naast elkaar te hebben met elk hun eigen overheaddeur, keuken, toilet, ingang, etc., naar groot nieuw pand aan Belder 40 te Roosendaal.

2016

2016

April
APP mag vanf nu ook openbare zwembaden bouwen. Na de nodige scholing zijn wij ook in staat om openbare baden te bouwen. De eerste APP-camping is een feit.

2019

2019

September
Het pand aan Belder 40 is te klein dus uitbreiding aan Hogerwerf in Roosendaal komt erbij.

2021

2021

Maart
Wegens groei de BV gesplitst in twee BV’s:
• APP Nederland BV
• APP Nederland Beheer BV

Mei
Mijlpaal van 20e medewerker in dienst.

December
Klein pand aan Hogerwerf gewisseld voor een vele malen groter nieuwbouwpand aan Bosstraat. Combinatie van showroom/verkoop enerzijds aan de Belder en ontvangst/opslag/versturen vanaf Bosstraat geeft weer verdere groeimogelijkheden voor toekomst.

Waarom kiezen voor APP?

  • Grote showroom met demo-opstellingen

  • Van advies tot en met montage onder een dak

  • Eigen service monteurs in Nederland & België