Inbouwzwembad met terras in Burgh-Haamstede

Door het terras te verankeren aan de zwembadwanden zal deze nooit verzakken en blijft het altijd een mooi geheel.

Inbouwzwembad met terras in Burgh-Haamstede

Natuurlijk is er in zeeland water genoeg, maar de zee is niet altijd verwarmd en op de warme dagen kan je in die drukte ook niet altijd lekker ontspannen omdat het vaak uitpuilt van de toeristen en dagjesmensen. Daarom had deze klant de wens om een inbouwzwembad in zijn tuin te bouwen van 10,0 x 4,0 meter groot. En dat met een superluxe inlooptrap.

De samenwerking tussen de medewerkers van APP A Perfect Pool en de aannemer (firma Franken) ging als vanzelf

Een mooi inbouwzwembad met verankerd terras

Om te voorkomen dat een terras in de loop der jaren gaat verzakken is het van belang om te zorgen voor een robuuste, stabiele ondergrond. Een verzakking van het terras om het zwembad is nooit te wijten aan de kwaliteit van de stenen, maar aan de ondergrond cq. de fundering.

Om dit te voorkomen had de klant de wens om een terras mee te storten rondom het bad en deze ook te verankeren aan de muren van het zwembad. Door deze uitvoering hoeft de klant nooit meer iets aan het terras te doen; het blijft altijd 1 strak geheel.

Jetstream als verrassende gadget in dit inbouwzwembad

Naast de noodzakelijke apparatuur zoals een filter en zwembadpomp wilde de klant de technische ruimte ook zo energiezuinig mogelijk laten bouwen. Daarom is er een frequenstiegestuurde zwembadpomp en inverter warmtepomp geplaatst. En uiteraard LED onderwaterverlichting i.p.v. de traditionele energieverslindende zwembadlampen.

Omdat het zwembad geen 20 meter lang werd gemaakt maar de klant toch langere afstanden wilde zwemmen is er gekozen voor een jetstream in het bad. De krachtige bijbehorende pomp stuwt het water door de kop van de jetstream waardoor je in een tegenstroom kunt zwemmen en het bad als het ware geen eind kent.

Inbouwzwembad met ingebouwde lamellenafdekking en doorgetrokken terras als eindresultaat

Ziet u uzelf al liggen in een dergelijk zwembad in uw tuin ? Het is mogelijk !
Ook bij deze klant is het begonnen met een idee. Nu zijn de tuinfeestjes helemaal compleet omdat de gasten nu tijdens een warme zomerparty een verfrissende duik kunnen nemen in het zwembad.
In de COVID tijd -toen de sportscholen gesloten waren- kon deze klant wel doorsporten d.m.v. de toegepaste jetstream. Ook dat is een overweging waard.

 • M-Premium 650 zandfilter gevuld met filterglas

 • Speck Badu Jet Vogue tegenstroominstallatie

 • Dolphin M400 electrische zwembadrobot

 • Spectravision LED onderwaterverlichting

 • Afmeting: 10,0 x 4,0 x 1,5 meter diep

 • Aquadeck lamellen hoekkapsysteem

 • Epervier lichtgrijze winterafdekking

 • Hydro-Pro inverter warmtepomp

 • EPS One pH/Rx doseersysteem

 • Pentair Intelliflo zwembadpomp

 • Lichtgrijze zwembadfolie

 • Twilight randstenen

Sam Vranckx
Sam Vranckx
2. December, 2022.
Fantastische nazorg. Zelfs opgebeld omdat ze niet zeker waren dat ik het juiste onderdeel gevraagd had van mijn zwembadpomp.
Jacques Slabbers
Jacques Slabbers
23. November, 2022.
Zeer klantvriendelijke, behulpzame en coulante organisatie. Geen enkel probleem om een door mij foutief bestelde printplaat om te ruilen. Prima ondersteuning van Mandy bij het oplossen van dit technisch probleem. Toppertje!
Yoesef Smits
Yoesef Smits
9. November, 2022.
Fantastische klantvriendelijkheid en snelle service, gewoon telefonisch bereikbaar en zeer vakkundig.
Irene Bijsterveld
Irene Bijsterveld
2. November, 2022.
Perfect advies. Perfecte producten. Perfecte medewerkers. Perfecte service. Wij zijn heel blij met dit bedrijf.
Herry Kleyn van Willigen
Herry Kleyn van Willigen
24. Oktober, 2022.
Ik doe alle werkzaamheden aan ons zwembad zelf maar heb daarvoor natuurlijk wel de juiste spullen en belangrijk, advies nodig. Bij APP zijn het experts die ook de tijd nemen om goede uitleg te geven en flexibel om te gaan met de levering van de juiste spullen. Ik heb net een CL/ PH automaat + aanbevolen extra's aangeschaft. Weer klopte alles perfect!
Margo Huijps
Margo Huijps
20. Oktober, 2022.
Perfecte service, wij zijn zeer tevreden.👍👍
davidt takarindingan
davidt takarindingan
19. September, 2022.
Goede bediening en vooral meedenkend verkoper
arjan Te Wieske
arjan Te Wieske
14. September, 2022.
Fijn bedrijf! Goed bereikbaar per telefoon en mail. De showroom ligt dicht bij de snelweg en is makkelijk aan te rijden. Vriendelijke en behulpzaam personeel. Scherpe prijzen en goede aftersales

Aan het woord

Als leek zijnde weet je niet waar je allemaal rekening mee moet houden met het bouwen van een zwembad. Door de jarenlange ervaring van de medewerkers van APP A Perfect Pool en de vele zwembaden die zij samen met de firma Franken al hebben gebouwd verliep alles heel soepeltjes. Beide partijen zijn helemaal op elkaar afgestemd en weten wat zij in elke fase van elkaar kunnen verwachten. Hierdoor blijft de focus op het bouwen van het zwembad en gaat er geen onnodige tijd verloren. Deze vlotte samenwerking zie je dan ook terug in de fijne afwerking van het hele project.

De noodzaak van een eerlijk advies

Een zwembad laten bouwen doe je waarschijnlijk maar één keer in je leven. Daarom is het essentieel dat je alle benodigde informatie ontvangt en weloverwogen de juiste keuze maakt. APP is al 20 jaar dé zwembadbouwer van Nederland & België. Dus zoek je ruime ervaring en een eerlijk advies? Bezoek dan eens geheel vrijblijvend onze showroom.

Waarom kiezen voor APP?

 • Grote showroom met demo-opstellingen

 • Van advies tot en met montage onder een dak

 • Eigen service monteurs in Nederland & België