Aanleg zwembad in tuin Bergen op Zoom

De meeste mensen hebben wel een verloren deel in de tuin die niet of nauwelijks gebruikt wordt. Mocht daar nu net de zon redelijk vaak op schijnen dan is dat de ideale plaats om een inbouw zwembad te plaatsen.

Aanleg bouwkundig zwembad met trap in tuin Bergen op Zoom

Deze vriendelijke klanten bezitten een van de bekendste, zo niet de bekendste horecagelegenheid in het centrum van Bergen op Zoom. In de zomerdagen is het daar hoogseizoen in het restaurant, terras en hotel. Daarom is het heerlijk om bij thuiskomst ’s avonds nog even een uurtje of wat te relaxen in eigen tuin. Tijd om nog even naar het strand te rijden of dergelijke is er immers niet. Bij dit mooie pand aan de randweg van Bergen op Zoom hebben we dan ook een mooi project mogen opleveren.

De verloren hoek in de tuin omtoveren tot het middelpunt van samenzijn en genot

Zwembad bouwen op een moeilijk bereikbare plaats

In deze tuin waren weinig tot geen mogelijkheden om met groot materieel het project aan te pakken. Geen Atlas kraan, maar een Bobcatje, want de bosschages e.d. moesten intact blijven. Uiteraard is dat geen probleem voor ons zoals je op bijgaande foto’s kunt zien. Een zwembadtrap metselen in de vorm van een hoektrap, met daarin 2 keer een knip maakt het niet eenvoudiger, maar de klant is koning: U roept en wij maken!

Volledig geautomatiseerde energiezuinige zwembadtechniek  

Deze klant heeft zich op zwembadgebied helemaal laten bijpraten door één van de salesmanagers van APP A Perfect Pool. Alle mogelijke opties die beschikbaar zijn c.q. toe te passen zijn in een zwembad hebben de revue gepasseerd en daar is dit samengesteld zwembad uit voort gekomen. Kort samengevat is het het neusje van de zalm geworden: energiezuinige inverter warmtepomp, energiezuinige frequentie gestuurde Pentair zwembadpomp, energiezuinige LED-verlichting in RGB-uitvoering, automatisch doseersysteem voor het chloor en de ph, automatische zwembadrobot… te veel om op te noemen. Absoluut een installatie om je vingers bij af te likken.

Zwembadrand en tegels maken het plaatje compleet

Het resultaat hier is ook weer helemaal super. De steen die de klant heeft uitgezocht, komt overigens niet van APP A Perfect Pool af. Maar het is echt een perfecte kleurkeus bij de folie en randsteen van de zwembadrand. Ziet u het al voor u dat u straks een dergelijk zwembad in uw tuin heeft? Dat u kunt genieten van dit plaatje overdag in de zon of in het donker met de verlichting aan onder het genot met een glas wijn? Kom bij ons langs in de showroom om uw wensen te bespreken. Alles is mogelijk. ‘Kan niet’ bestaat niet.

 • Zwembad afmeting: 8,0 x 4,0 x 1,5 meter diep

 • Alkorplan 3D Elegance zwembadfolie

 • M-Premium 650 zandfilter gevuld met filterglas

 • EPS One pH/Rx doseersysteem

 • PPG Fairland comfy warmtepomp

 • Pentair Intelliflo zwembadpomp

 • Dolphin M500 elektrische zwembadrobot

 • Spectravision LED RGB onderwaterverlichting

 • Aquadeck lamellen hoekkapsysteem

 • Buitendouche model “Happy”

 • Twilight randstenen

 • Epervier lichtgrijze winterafdekking

Aan het woord

De meeste mensen hebben wel een verloren deel in de tuin die niet of nauwelijks gebruikt wordt. Mocht daar nu net de zon redelijk vaak op schijnen dan is dat de ideale plaats om een inbouw zwembad te plaatsen. Zo veranderd dat stuk van een verloren hoek tot het middelpunt van samenzijn en genot en beleef je een stukje vakantiegevoel in je eigen tuin.

De noodzaak van een eerlijk advies

Een zwembad laten bouwen doe je waarschijnlijk maar één keer in je leven. Daarom is het essentieel dat je alle benodigde informatie ontvangt en weloverwogen de juiste keuze maakt. APP is al 20 jaar dé zwembadbouwer van Nederland & België. Dus zoek je ruime ervaring en een eerlijk advies? Bezoek dan eens geheel vrijblijvend onze showroom.

Waarom kiezen voor APP?

 • Grote showroom met demo-opstellingen

 • Van advies tot en met montage onder een dak

 • Eigen service monteurs in Nederland & België