Aanleg zwembad in tuin Bergen op Zoom

De meeste mensen hebben wel een verloren deel in de tuin die niet of nauwelijks gebruikt wordt. Mocht daar nu net de zon redelijk vaak op schijnen dan is dat de ideale plaats om een inbouw zwembad te plaatsen.

Aanleg bouwkundig zwembad met trap in tuin Bergen op Zoom

Deze vriendelijke klanten bezitten een van de bekendste, zo niet de bekendste horecagelegenheid in het centrum van Bergen op Zoom. In de zomerdagen is het daar hoogseizoen in het restaurant, terras en hotel. Daarom is het heerlijk om bij thuiskomst ’s avonds nog even een uurtje of wat te relaxen in eigen tuin. Tijd om nog even naar het strand te rijden of dergelijke is er immers niet. Bij dit mooie pand aan de randweg van Bergen op Zoom hebben we dan ook een mooi project mogen opleveren.

De verloren hoek in de tuin omtoveren tot het middelpunt van samenzijn en genot

Zwembad bouwen op een moeilijk bereikbare plaats

In deze tuin waren weinig tot geen mogelijkheden om met groot materieel het project aan te pakken. Geen Atlas kraan, maar een Bobcatje, want de bosschages e.d. moesten intact blijven. Uiteraard is dat geen probleem voor ons zoals je op bijgaande foto’s kunt zien. Een zwembadtrap metselen in de vorm van een hoektrap, met daarin 2 keer een knip maakt het niet eenvoudiger, maar de klant is koning: U roept en wij maken!

Volledig geautomatiseerde energiezuinige zwembadtechniek  

Deze klant heeft zich op zwembadgebied helemaal laten bijpraten door één van de salesmanagers van APP A Perfect Pool. Alle mogelijke opties die beschikbaar zijn c.q. toe te passen zijn in een zwembad hebben de revue gepasseerd en daar is dit samengesteld zwembad uit voort gekomen. Kort samengevat is het het neusje van de zalm geworden: energiezuinige inverter warmtepomp, energiezuinige frequentie