Een betaalbaar staalwand zwembad in Roosendaal

Het moest een betaalbaar inbouwzwembad worden. Maar wel met LED-verlichting, automatische chloordosering en een warmtepomp.

Een betaalbaar maar vooral mooi en luxe zwembad met stalen wand 

Een tuin hoeft niet groot te zijn om er een klein paradijsje van te maken. Zwembaden zijn er van klein tot groot. In dit geval wilde de klant een betaalbare oplossing en dan kom je al snel uit bij een staalwand zwembad. De voorkeur van APP A Perfect Pool is dan ook te kiezen voor een zwembad met stalen wand van het merk Happy Pool. Dit merk en type zwembad met staalwand verkopen wij al sinds 2002 en hebben een goede prijs/kwaliteitsverhouding, zijn snel in elkaar te zetten en makkelijk te voorzien van allerlei opties zoals zwembadverlichting en extra inspuiters.

Een betaalbaar inbouwzwembad maar wel voorzien van gemakken als verwarming en automatische waterbehandeling.

Het staalwand zwembad inbouwen was zo gebeurd

Of het aan de naam van het merk zwembad ligt of aan de gastvrijheid van onze nieuwe klant: een Happy Pool is het zeker. Nadat de tuinman het gat had gegraven, de aannemer de betonvloer had gestort en de twee zijmuren had opgemetseld, was het de beurt aan de ervaren zwembadmonteurs van APP A Perfect Pool. Het opbouwen van de staalwand an sich, het plaatsen van het ondertapijt, het plaatsen van de zwembadfolie en montage van de hele zwembadtechniek om het bad en in de technische ruimte. Omdat het een thuiswedstrijd was (Roosendaal) zijn er lange dagen gemaakt, is er geen tijd verloren aan reizen waardoor dit bad in een mum van tijd gebruiksklaar was.

Weinig wensen qua zwembadtechniek en toch maximaal genieten

Veel eisen m.b.t. zwembadtechniek had de klant niet. Verwarmd zwembadwater en een automatisch doseersysteem dat waren de belangrijkste wensen. Dit is dan ook gedaan met een warmtepomp op het dak en met een automatisch chloor en pH doseersysteem van het merk EPS. Een merk dat garant staat voor de beste kwaliteit! Energiezuinig door de frequentie gestuurde zwembadpomp en ook door gebruik te maken van een zogenaamde inverter warmtepomp. Voor de sfeer is er ook nog een energiezuinige LED-lamp geplaatst in het zwembad.

Tegeltuin betaalbaar omgetoverd tot klein zwemparadijs

Een hele metamorfose is het in deze tuin. Van een compleet betegelde tuin naar een tuin met eigen zwembad rondom aangevuld met kunstgras. De mooie olijfbomen maken dit tot een afgewerkt geheel.

 • Afmeting staalwand zwembad: 4,88 x 3,0 meter, 1,50 meter wandhoogte

 • Lichtblauwe zwembadfolie

 • Pentair Intelliflo frequentiegestuurde zwembadpomp

 • M-Premium 650 zandfilter gevuld met filterglas

 • Spectravision zwembadverlichting

 • EPS One pH/Rx automatische doseersysteem

 • PPG Comfortline warmtepomp

 • Sol+Guard noppenfolieafdekking

 • Maytronics Dolphin E10 bodemzuiger

Sam Vranckx
Sam Vranckx
2. December, 2022.
Fantastische nazorg. Zelfs opgebeld omdat ze niet zeker waren dat ik het juiste onderdeel gevraagd had van mijn zwembadpomp.
Jacques Slabbers
Jacques Slabbers
23. November, 2022.
Zeer klantvriendelijke, behulpzame en coulante organisatie. Geen enkel probleem om een door mij foutief bestelde printplaat om te ruilen. Prima ondersteuning van Mandy bij het oplossen van dit technisch probleem. Toppertje!
Yoesef Smits
Yoesef Smits
9. November, 2022.
Fantastische klantvriendelijkheid en snelle service, gewoon telefonisch bereikbaar en zeer vakkundig.
Irene Bijsterveld
Irene Bijsterveld
2. November, 2022.
Perfect advies. Perfecte producten. Perfecte medewerkers. Perfecte service. Wij zijn heel blij met dit bedrijf.
Herry Kleyn van Willigen
Herry Kleyn van Willigen
24. Oktober, 2022.
Ik doe alle werkzaamheden aan ons zwembad zelf maar heb daarvoor natuurlijk wel de juiste spullen en belangrijk, advies nodig. Bij APP zijn het experts die ook de tijd nemen om goede uitleg te geven en flexibel om te gaan met de levering van de juiste spullen. Ik heb net een CL/ PH automaat + aanbevolen extra's aangeschaft. Weer klopte alles perfect!
Margo Huijps
Margo Huijps
20. Oktober, 2022.
Perfecte service, wij zijn zeer tevreden.👍👍
davidt takarindingan
davidt takarindingan
19. September, 2022.
Goede bediening en vooral meedenkend verkoper
arjan Te Wieske
arjan Te Wieske
14. September, 2022.
Fijn bedrijf! Goed bereikbaar per telefoon en mail. De showroom ligt dicht bij de snelweg en is makkelijk aan te rijden. Vriendelijke en behulpzaam personeel. Scherpe prijzen en goede aftersales

Aan het woord

Tijdens de corona is het bijna onmogelijk om op vakantie te gaan. Daarom hebben veel mensen het idee gehad om een upgrade aan hun tuin te doen. De een doet dat met de aanschaf van een tuinset met BBQ en jacuzzi, de ander doet het met het bouwen van een zwembad. Zo ook deze klant. Het moest een mooi betaalbaar inbouwzwembad worden maar wel met de luxe zoals LED-verlichting, automatische chloordosering en een warmtepomp om het bad op een aangename zwemtemperatuur te krijgen.

De noodzaak van een eerlijk advies

Een zwembad laten bouwen doe je waarschijnlijk maar één keer in je leven. Daarom is het essentieel dat je alle benodigde informatie ontvangt en weloverwogen de juiste keuze maakt. APP is al 20 jaar dé zwembadbouwer van Nederland & België. Dus zoek je ruime ervaring en een eerlijk advies? Bezoek dan eens geheel vrijblijvend onze showroom.

Waarom kiezen voor APP?

 • Grote showroom met demo-opstellingen

 • Van advies tot en met montage onder een dak

 • Eigen service monteurs in Nederland & België