Bouwkundig zwembad in de kelder van het huis

Als een wonder bleek alles tot op de cm nauwkeurig ingebouwd te zijn. Dit maakt het verschil tussen een ‘gewone’ zwembadbouwer en APP A Perfect Pool.

Bouwkundig zwembad in de kelder van het huis

Deze klant liet in Rotterdam een compleet nieuw huis bouwen door zijn aannemer. Aangezien deze aannemer niet voldoende ervaring had om een bouwkundig zwembad te bouwen is de expertise van APP A Perfect Pool ingeschakeld. De totale bouw van het huis met zwembad heeft meer dan 2 jaar in beslag genomen. Een goede planning en levering van materialen was dan ook zeer belangrijk. Zo moest de lamellenafdekking van 4 meter breedte al wel geleverd worden voordat het dak op de kelder kwam. Daarna was er geen mogelijkheid meer om dit hier geplaatst te krijgen. Een spannend project van begin tot eind.

Dit bouwkundige zwembad is met militaire precisie gebouwd. Fouten in de bouw zouden ongekende gevolgen hebben gehad.

Samen met de aannemer een binnenzwembad ingraven

Het bouwen van een binnenzwembad is al een heel stuk lastiger dan het bouwen van een zwembad in de tuin. Als dit dan ook nog eens in de kelder moet komen geeft dit nog een extra dimensie.

We moesten starten met een 7 meter diep gat in de tuin te graven. Nadat de nodige vrachtwagens dit hadden afgevoerd kon de bouw beginnen en zie hier het resultaat.