Complete aanleg half ingegraven zwembad in Roosendaal

Een zwembad koop je misschien maar 1 keer in je leven. Jezelf goed laten informeren bij diverse partijen is dan ook zeer verstandig.

Complete aanleg half ingegraven zwembad in Roosendaal

Dit half ingegraven zwembad hebben wij aangelegd in Roosendaal; een thuiswedstrijd voor ons dus.
Wens van de klant was de aanleg van een bouwkundig zwembad van 4 x 6 meter en een waterdiepte van 1,50 meter. Vanwege het veiligheidsaspect was een lamellenafdekking een eis. Dit zijn immers de meest veilige afdekkingen voor kind en dier. Bouwkundige zwembaden worden meestal ingebouwd op maaiveldniveau. Deze klant had graag een verhoging van 60 cm zodat de hele lengterichting bij feesten en partijen gebruikt kon worden als een lange zitbank. Bommetje….. ????

Andere zwembadbouwers durfden de klus niet aan. APP A Perfect Pool leverde wat werd beloofd: Een perfect zwembad

Bereikbaarheid was de bottle neck voor andere zwembadbouwers

Omdat de achtertuin van onze klant grenst aan zowel de tuin van de achterburen als de tuinen van de twee directe buren en er geen brandgang aanwezig was diende alles door en over het huis te worden aangevoerd. En de meer dan 30 kuub zand moest ook worden afgevoerd. Een mooie uitdaging voor het graven, het aanvoeren van de betonblokken en voor de betonmolen. Klant kon zijn vreugde dan ook niet bedwingen en al een duik met zoonlief te nemen nog voordat het zwembad werd opgeleverd.

Van automatisch doseersysteem tot zwembadverwarming

Automatisch doseersysteem d.m.v. zoutelektrolyse, een energiezuinige zwembadpomp en LED zwembad verlichting waren opties welke de klant in zijn project terug wilde zien. En zoals bij bijna elk project was ook zwembadverwarming noodzakelijk. Daarvoor is ook hier gekozen voor een zwembad warmtepomp; zo haal je de warmte uit de buitenlucht en geef je het over aan het zwembadwater. Gemak dient de mens dus hoe eenvoudig is het om je bad vrij te houden van blad en ander vuil met een elektrische automatische zwembadrobot.

Bouwkundig zwembad dat er mag wezen

Een kind- en huisdiervriendelijk zwembad van 4 x 6 meter en een waterdiepte van 1,50 meter. Voorzien van een makkelijke gemetselde instaptrap van 60 cm breedte. Dit alles 60 cm boven het maaiveld. Aan alle wensen is voldaan. Inmiddels is deze klant al enkele jaren een tevreden klant en werkt alles nog steeds naar behoren. Niet voor niets dat deze klant graag zijn ervaringen met je wilt delen via onze website.

 • Afmeting: 6 x 4 meter, 1,5 meter diep

 • Witte alkorplan folie

 • Duratech +10 warmtepomp

 • Pentair Intelliflo zwembadpomp

 • Pentair Tagelus Clear Pro topmount zandfilter

 • Aquapool pH dosering

 • Monarch zoutelektrolyse

 • Zodiac electrische zwembadrobot

 • Spectravision LED onderwaterverlichting

 • AquaTop opbouw lamellendek

Aan het woord

Een zwembad koop je misschien maar 1 keer in je leven. Jezelf goed laten informeren bij diverse partijen is dan ook zeer verstandig. Gezien de lastige bereikbaarheid van de tuin durfden andere zwembadbouwers deze klus niet aan. Dankzij een kundig netwerk van APP A Perfect Pool was het bouwen van ons zwembad een leuke uitdaging. En uiteindleijk leverde APP A Perfect Pool ook wat ons werd beloofd: Een perfect zwembad. Wij maken inmiddels al enkele jaren met veel plezier gebruik van het zwembad.

Dhr. te Wieske – Roosendaal

De noodzaak van een eerlijk advies

Een zwembad laten bouwen doe je waarschijnlijk maar één keer in je leven. Daarom is het essentieel dat je alle benodigde informatie ontvangt en weloverwogen de juiste keuze maakt. APP is al 20 jaar dé zwembadbouwer van Nederland & België. Dus zoek je ruime ervaring en een eerlijk advies? Bezoek dan eens geheel vrijblijvend onze showroom.

Waarom kiezen voor APP?

 • Grote showroom met demo-opstellingen

 • Van advies tot en met montage onder een dak

 • Eigen service monteurs in Nederland & België