Complete aanleg half ingegraven zwembad in Roosendaal

Een zwembad koop je misschien maar 1 keer in je leven. Jezelf goed laten informeren bij diverse partijen is dan ook zeer verstandig.

Complete aanleg half ingegraven zwembad in Roosendaal

Dit half ingegraven zwembad hebben wij aangelegd in Roosendaal; een thuiswedstrijd voor ons dus.
Wens van de klant was de aanleg van een bouwkundig zwembad van 4 x 6 meter en een waterdiepte van 1,50 meter. Vanwege het veiligheidsaspect was een lamellenafdekking een eis. Dit zijn immers de meest veilige afdekkingen voor kind en dier. Bouwkundige zwembaden worden meestal ingebouwd op maaiveldniveau. Deze klant had graag een verhoging van 60 cm zodat de hele lengterichting bij feesten en partijen gebruikt kon worden als een lange zitbank. Bommetje….. ????

Andere zwembadbouwers durfden de klus niet aan. APP A Perfect Pool leverde wat werd beloofd: Een perfect zwembad

Bereikbaarheid was de bottle neck voor andere zwembadbouwers

Omdat de achtertuin van onze klant grenst aan zowel de tuin van de achterburen als de tuinen van de twee directe buren en er geen brandgang aanwezig was diende alles door en over het huis te worden aangevoerd. En de meer dan 30 kuub zand moest ook worden afgevoerd. Een mooie uitdaging voor het graven, het aanvoeren van de betonblokken en voor de betonmolen. Klant kon zijn vreugde dan ook niet bedwingen en al een duik met zoonlief te nemen nog voordat het zwembad werd opgeleverd.