Inbouwzwembad in de achtertuin in Achtmaal

Het afnemen van het hele pakket, dus met de grondwerker en aannemer is zeker geen noodzaak bij APP. Want ook met een eigen aannemer werken wij perfect samen zoals dit project wel bewijst.

Inbouwzwembad in de achtertuin in Achtmaal

Lekker wonen tussen Roosendaal en Breda dat kan in een huis in het dorp Achtmaal. Nog lekkerder wonen tussen Roosendaal en Breda dat kan in een huis met een inbouwzwembad in de tuin in het dorp Achtmaal. Daarom heeft ook deze klant gekozen voor het laten plaatsen van een zwembad door APP A Perfect Pool. De wensen waren in principe vrij duidelijk: een mooi zwembad met zorgeloze zwembadtechniek.

Bij APP A Perfect Pool geldt: Niets moet, alles kan. De klant is hier echt nog koning.

Als zwembadbouwer staan wij open voor haast elke vorm van samenwerken

Er zijn meer wegen die naar Rome leiden en er zijn meer manieren om een zwembad te bouwen. Aangezien deze klant zijn eigen aannemer had voor het bouwkundige gedeelte inclusief de pool house moesten we hier ook min of meer omheen manoeuvreren. Maar de samenwerking verliep hier ook erg soepel en het doel van beide partijen was gehaald: Een tevreden klant.

Zwembadtechniek op het hoogste niveau

Aangezien de eigenaar van het zwembad uit de installatiebranche komt was het wel noodzaak om alles in de technische ruimte van het zwembad optisch nog strakker te plaatsen dan dat wij normaal al doen. Elk kabeltje moest netjes in een hostalite-buisje verwerkt worden of als dat niet ging in ieder geval middels een ty-rapp gebonden worden. Het algehele resultaat van de technische ruimte oogt dan ook erg verzorgd en opgeruimd. Een automatische zwembad afdekking, automatisch doseersysteem voor chloor en ph dosering, een energiezuinige zwembadpomp, energiezuinige zwembadlampen en een energiezuinige warmtepomp.