Nieuwbouw zwembad in Roosendaal

Een nieuwbouwzwembad met een energiezuinige warmtepomp, Spectravision verlichting, automatische chloor- en pH dosering, vierseizoensafdekking en als finishing touch een krachtige jetstream. Voor de echte fanatiekelingen!

Tandartsvakkundigheid ontmoet zwembadbouwexpertise

Een tandarts is een expert op het gebied van tandheelkunde. Wat deze tandarts nog niet deed maar graag wilde doen was zwemmen in zijn eigen tuin. Daarvoor is de kunde van APP A Perfect Pool erbij gehaald. Want dat is nu net waar wij verstand(skies) van hebben. Wij hebben veel ervaring met tandartsen en de kennis uit onze verstandskiezen is inmiddels diepgeworteld. Zo gaat deze nooit meer verloren. Dus bij A Perfect Pool – APP weten we wel hoe we een mooi zwembad moeten bouwen.

Een oase van rust en stilte. En dat op nog geen 2 km van het centrum van Roosendaal.

Een nieuwbouw zwembad midden in de natuur

Dit project verliep voor ons voorspoedig. Doordat de locatie van het zwembad zich ook in Roosendaal bevindt waren wij steeds snel op locatie. Omdat het een vrijstaand nieuwbouwhuis is midden in de weilanden was ook de bereikbaarheid ideaal. Grote vrachtwagens konden tot naast het zwembad rijden om zo de bouwblokken op zijn plaats te zetten. Dit was erg fijn werken. Het zwembad van 8,00 x 4,00 meter en een wandhoogte van 1,50 meter is voorzien van lichtgrijze zwembadfolie. De klant wilde het zwembad ook graag geïsoleerd hebben met piepschuimblokken. Dit is niet iets wat wij standaard offreren. Wij adviseren een goede afdekking aan te schaffen. Daarop is meer energieverlies te besparen. De klant is koning dus u roept en wij bouwen. Op een flinke storm en een kapotte tent na is de bouw vlekkeloos verlopen.

Optimaal zwemcomfort tegen de stroming in

Een bad van 8 meter lengte is geen klein bad. Maar voor het trekken van baantjes is het vervelend als je na elke 5 tot 8 slagen om moet keren om vervolgens weer 5 tot 8 slagen te maken. Daarvoor heeft deze klant gekozen voor een jet stream. Een tegenstroominstallatie waar je urenlang tegenin kunt zwemmen. En dat zonder ook maar één stap verder te komen! Voor de verwarming van het zwembad is gekozen voor een energiezuinige warmtepomp. Ook de gekozen zwembadverlichting is energiezuinig. En door de automatische chloor- en pH dosering heeft de klant ook weinig onderhoud aan zijn zwembad.

Veiligheid en warmte dankzij vierseizoensafdekking

Zoals in de foto’s van het resultaat te zien is ligt dit zwembad los van het huis. Midden in de weilanden. Dat er met regelmaat bezoek komt van een konijn of zelfs een hert is vanzelfsprekend. Doordat hier een vierseizoenenafdekking is geplaatst is het onmogelijk dat een dier ’s nachts in het zwembad kan vallen. Dit soort afdekking is dus erg veilig voor mens en dier. Daarbuiten houdt de afdekking het zwembad ook nog eens lekker warm.

Aan het woord

Hangend in het zwembad bij ondergaande zon. Uiteraard met een glas bier. Of een wijntje met uitzicht over de bijna eindeloze horizon. Een plek waar even niets moet. Alleen genieten van de rust en het uitzicht. Dat is wat het zwembad van APP op nog geen 2 km van het centrum van Roosendaal heeft gebracht.

De noodzaak van een eerlijk advies

Een zwembad laten bouwen doe je waarschijnlijk maar één keer in je leven. Daarom is het essentieel dat je alle benodigde informatie ontvangt en weloverwogen de juiste keuze maakt. APP is al 20 jaar dé zwembadbouwer van Nederland & België. Dus zoek je ruime ervaring en een eerlijk advies? Bezoek dan eens geheel vrijblijvend onze showroom.

Waarom kiezen voor APP?

  • Grote showroom met demo-opstellingen

  • Van advies tot en met montage onder een dak

  • Eigen service monteurs in Nederland & België