Bouwkundig maar ook vakkundig zwembad in Sint Willebrord

Sint Willebrord. Voor bewoners en verre omwonenden beter bekend als Theike.

Zwembadaanleg in Sint Willebrord

In dit prachtige dorp wonen iets meer dan 10.000 mensen. Waaronder enkele bekende wielrenners, biljarters en voetballers. Sint Willebrord staat tevens bekend om het dorp van vele stratenmakers en bouwvakkers. Er is geen enkel dorp in Nederland waar men in staat is om zoveel op eigen kracht te bouwen. Als deze inwoners in de Romeinse tijd leefden hadden zij de meest imposante gebouwen vanaf de grond opgebouwd. Iedereen daar kan wel metselen, stuken, verven of een ander bouwkundig beroep uitoefenen. En hebben ze er zelf geen weet van, dan zijn er wel familieleden of vrienden die elkaar helpen. Al met al een zeer hechte gemeenschap. De aanleg van het bouwkundige gedeelte is dan ook door de klant zelf in aanneming genomen. En eerlijk is eerlijk de kwaliteit is er echt niet minder om. Het omtoveren tot een zwembad is door APP uitgevoerd. Dat doet ons denken: als de A Perfect Pool – APP in de Romeinse tijd had bestaan, hadden wij vast en zeker A Perfect Bath house geheten. 

Denk je aan kwaliteit? Dan denk je aan Sint Willebrord. Ga je voor kwaliteit dan ga je naar Sint-Willebrord.

Een indrukwekkend zwembad gebouwd door de bouwvakkers van Sint-Willebrord

De bouwvakkers van Sint-Willebrord zijn echte vakmensen. Dat is ook wel te zien bij de bouw van dit zwembad. Een mooi zwembad van 4 bij 10 meter. Een wandhoogte van 1,60 meter en een waterdiepte van 1,50 meter. Geen standaard RVS trapje waaraan je je moet optrekken maar een stevig gemetselde trap in het zwembad. Naast de trap een plateau voor de hond. Of om zelf lekker op te zitten en je benen te laten hangen. En daarnaast een zitbank van waarachter de inspuiters het warme water terug in heb bad blazen. Een heerlijk massage voor je rug.

Van chloor doseersluis tot bad met chloor- en pH doseersysteem

Bij het ondertekenen van de offerte koos de klant ervoor om een chloor doseersluis aan te schaffen. Maar zoals vaker komen de kriebels en de wensen pas wanneer alles een beetje vorm begint te krijgen. Daarom is er toch ook nog maar besloten een automatisch chloor- en pH doseersysteem te monteren. Een stevige Duratech warmtepomp zorgt er in de toekomst voor dat dit bad snel en op een efficiënte manier de juiste temperatuur heeft.

De voordelen van een lamellenafdekking op je zwembad

Een lamellenafdekking is meestal het duurste onderdeel van een zwembad. Op het gebied van veiligheid is een lamellendek ook een heel stuk veiliger dan bijvoorbeeld een noppenfolie afdekking. Ook de uitstraling van een zwembad met gesloten lamellendek oogt een stuk fraaier. Want als het zwembad eenmaal dicht is zie je niets meer van het oprolsysteem. De foto’s bewijzen het fantastische eindresultaat. De mooie ligging van dit bad in combinatie met het nieuwe tuinhuis staat garant voor jarenlang plezier in eigen tuin.

 • EPS One pH/Rx automatisch doseersysteem

 • Antraciet grijze Alkorplan gewapende zwembadfolie 

 • PPG zandfilter gevuld met filterglas 

 • Spectravision Adagio+ zwembadverlichting 

 • Aquadeck hoekkap lamellensysteem 

 • Duratech warmtepomp

 • Afmeting: 10 x 4 x 160 meter

 • Starline UV-lamp

 • PVC grijze lamellen 

 • Whisperflo 75 zwembadpomp 

Aan het woord

“In Sint-Willebrord staat de kwaliteit altijd voorop. Het is echt een hechte samenleving waar netheid van de woning en tuin voorop staat. ‘We doen het goed of we doen het niet’ is de algemene denkwijze die iedere inwoner hier heeft. Je moet van goeden huize komen wil je hier als zwembadbouwer dan ook ‘binnenkomen’. Wij zijn dan ook extra verheugd om hier dit mooie resultaat te hebben achtergelaten.” 

De noodzaak van een eerlijk advies

Een zwembad laten bouwen doe je waarschijnlijk maar één keer in je leven. Daarom is het essentieel dat je alle benodigde informatie ontvangt en weloverwogen de juiste keuze maakt. APP is al 20 jaar dé zwembadbouwer van Nederland & België. Dus zoek je ruime ervaring en een eerlijk advies? Bezoek dan eens geheel vrijblijvend onze showroom.

Waarom kiezen voor APP?

 • Grote showroom met demo-opstellingen

 • Van advies tot en met montage onder een dak

 • Eigen service monteurs in Nederland & België