Zwembad aanleggen in de winter met een enorm prijsvoordeel

Altijd al gedroomd van een zwembad in je tuin? Pak dan nu je kans.

Duizenden euro’s korting zwembad aanleggen in de wintermaanden

Een zwembad aanleggen is iets dat je vaak maar één keer in je leven doet. Daarom is het belangrijk helemaal niets overhaast te beslissen wanneer je jouw droomzwembad laat bouwen. Dit begint erbij je goed te informeren. Verzamel informatie op het internet, maar ga zeker ook eens vrijblijvend in gesprek met de specialisten van A Perfect Pool – APP. Want wanneer wij jouw nieuwe zwembad aanleggen in de koudere wintermaanden ontvang je direct duizenden euro’s korting.

Grote showroom en talloze van referentieprojecten

Bij APP ontvangen we je graag in onze grote showroom waar wij je de meeste producten direct kunnen tonen. Ook hebben we inmiddels al meer dan 75.000 foto’s van door ons aangelegde zwembaden op onze server staan. Dus heb je specifieke wensen of ideeën, dan hebben we er foto’s van in die vorm, maat en kleur. Zo krijg je een goede indruk van de mogelijkheden en van onze kwaliteiten als zwembadbouwer. Kom dus zeker eens bij ons langs. Ook wanneer je nog geen concrete ideeën hebt over het zwembad dat je wilt laten bouwen ben je meer dan welkom.

Maak vrijblijvend een afspraak

Omdat wij graag ruim de tijd voor je nemen is het verstandig een afspraak te maken voordat je langskomt. Dit zodat we er zeker van zijn dat we echt alle tijd voor je hebben en dat er een zwembad specialist beschikbaar is.

Waarom een zwembad in de winter bouwen?

Een zwembad aanleggen kan het hele jaar. Maar wanneer wij jouw nieuwe zwembad aanleggen tussen 1 september en 1 maart kan dit voor een veel scherpere prijs. Dit omdat in de wintermaanden niet alle APP-monteurs elke dag ingepland staan.

Laat je zwembad aanleggen tussen september en maart

Van maart t/m augustus is het bij elke zwembadbouwer hoogseizoen. Dit is ook de periode dat we helaas vaak ‘Nee’ moeten verkopen omdat de planning het niet toelaat.

Gegarandeerd zwemmen in deze zomer met de APP-winterkorting

Ook voor komend zwemseizoen staan er al meerdere zwembaden in de planning. Dus ook komend seizoen zijn Nee-verkopen onvermijdelijk. Dit is een luxe-probleem voor APP, maar als service gericht bedrijf doet dit toch elke keer weer pijn. Door je een aantrekkelijke winterkorting aan te bieden, krijg jij jouw droomzwembad in de tuin, kunnen de zwembadbouwers doorbouwen in de wintermaanden en hoeven wij jou geen ‘Nee’ te verkopen.

Ben de toekomstige prijsstijgingen te slim af

Het ziet er naar uit dat ook de zwembadbranche getroffen gaat worden door prijsstijgingen. Deze weet je met de APP-winteractie dan in ieder geval te voorkomen. Daarnaast bespaar je ook nog eens enkele duizenden euro’s wanneer we tot zaken komen.

Jouw voordeel:

  • Besparing op producten

  • Besparing op loonkosten

  • Besparing door extra APP-Winterkorting

Ga opgeruimd het zwemseizoen in

Los van de prijs, is misschien we het allergrootste voordeel dat je bij de eerste de beste zonnestraal van het komende voorjaar direct een duik kunt nemen in jouw nieuwe zwembad. En dus niet tegen een bouwput aankijkt met alle bijbehorende rommel, machines, zwembadbouwers en bouwmaterialen van dien.

Heb jij ook altijd al een zwembad in de tuin willen hebben? Dit is je kans. Laat APP deze winter ook jouw nieuwe zwembad aanleggen!

FAQ

Kunnen jullie ook folielassen in de winter?

Zolang het niet hard regent of vriest kunnen wij in de winter ook folielassen. Mocht er toch regen of vorst verwacht worden in de herfst en wintermaanden dan kan er ook altijd een tent over het bad geplaatst worden. En dan natuurlijk het allerliefst met een straalkachel erin en een bak koffie erbij.

Hoe zit het met grondwater in de winter?

Daar zit in principe geen verschil in met het bouwen in de zomer. Als er grondwater aanwezig is dan zal daarvoor bronbemaling moeten worden ingeregeld. Het bouwen van een bad in de winter duurt nagenoeg net zo lang als het bouwen van een bad in de zomer. Het kan alleen wel zo zijn dat er in de zomer geen bronbemaling nodig is omdat de grond dan kurkdroog is, terwijl dat in de winter wel nodig kan zijn. Dat is dan een extra kostenpost die je hebt t.o.v. de zomermaanden.

Kan het zwembad dan ook gelijk gebruikt worden ?

We leveren het zwembad op net als dat we dat in de zomer zouden doen. We testen alles en checken dan dat er geen lekkages zijn. Ons werk zit er dan in principe op. Wel zullen we het bad gelijk weer deels gaan afpompen om het veilig te stellen voor de wintermaanden. Winterklaar maken noemen we dat. Dat zit er dan als service voor onze klanten ook bij.

APP is jouw partner in zwembad renovatie, bouw en onderhoud

Het team van APP staat voor je klaar om voor jou deze wintermaanden jouw nieuwe zwembad te bouwen. Wil je hier meer informatie over neem dan vrijblijvend contact op.

Waarom kiezen voor APP?
  • Grote showroom met demo-opstellingen

  • Van advies tot en met montage onder een dak

  • Eigen service monteurs in Nederland & België